Bizonyságok a bibliaiskola diákjaitól

„Nagy mértékben bővült a tudásom, megváltozott a gondolkodásom, a szavaim és másként reagálok dolgokra, mint néhány éve. A távoli Istenből, aki mit sem törődik velem, egy szerető, gondoskodó Édesapa lett. Mindezt pedig az iskolának köszönhetem! Megváltozott az egész életem, a személyiségem! Ezért pedig nagyon hálás vagyok! A lehető legjobb döntés volt, hogy engedelmes voltam és Isten hívásának eleget téve, beiratkoztam az iskolába.”

Tóthné Bolla Katalin – online hallgató

„Az iskola teljesen megváltoztatta az Istennel való kapcsolatomat, szorosabb és személyesebb lett. Jobban látom és értem, hogy mi az Ő akarata az életemben. Azt is megváltoztatta bennem, hogy magamat hová kell elhelyeznem Isten kegyelmében, mi az, amit az életem felől tervezett. Most már azt is tudom és érzem is, hogy milyen Istennel közösségben lenni.

Kombinált képzésben résztvevő hallgató

„Az iskolának köszönhetően egyre jobban érezhetővé válik a mindennapi életemben is, hogy -milyen Isten gyermekének lenni. Rá hagyatkozni, Benne bízni, Neki engedelmeskedni, megtapasztalni, hogy Ő fogja a kezemet és vezet, átérezni az Ő hatalmas szeretetét, átélni, amikor gondoskodik rólam, megtapasztalni, mikor rajtam keresztül kiárad Isten ereje jelek, gyógyulások, szabadulások által.”

Angéla

További gondolatok a Bibliaiskoláról diákjainktól

“Szeretném megköszönni nektek, hogy lehetővé vált rajtatok keresztül, hogy ezt az iskolát itt, Magyarországon elvégezhettem. Anyaként és feleségként, az ezzel járó feladatok és kötelezettségek mellett én nem tudtam volna külföldre utazni, hogy elvégezzem ezt az iskolát. Így azonban megtehettem, mert nagy szükségem volt rá. 23 éves keresztényként megújíthattam az elmémet, egészen más perspektívából látom az életemet, másként hathat rám Isten Igéje, mert egy szélesebb látószögből olvashatom a Bibliát. Másként is értem az olvasottakat, mint azelőtt. Igaz, még nagyon ülepednie kell a tanultaknak és még nagyon sok kijelentésre várok az eddigieken túl…. és még írhatnám és írhatnám, de a levelem célja inkább a köszönet és a hála az Úrnak értetek!”
B. I.

“Mindenképpen végig akarom csinálni az első évet, mert egyrészt imádom az iskolát, a tanárokat és titeket is, s azóta is sokat fejlődök az életemben.
Minden segítségeteket előre is köszönöm! Áldottak legyetek az Úrban és minden jót kívánok mindenben a Charis Biblaiskola tanárainak és összes diákjának!”
Szilvia

“A PAX tv-ben láttam Andrew Wommack műsorát!
Nagyon meggyőző volt a szemléletmódja. Tele vagyok kérdéssel.
Szeretnék tanulni a Charis Bibliaiskolában. ”
Ildikó

„Olvastam Andrew Wommack könyveit, engem érdekel, hogyan vezette Őt az Úr a Biblia megismerésében, mert nyilvánvaló, hogy annak alapján tanít. Az első alkalom igen kellemes és jó érzéssel teli volt számomra.”
Filák Anna

„Azért jelentkeztem a bibliaiskolába, mert pár éve tudtam csak meg, hogy a kegyelem korszakát éljük. Előtte 6 évig a törvények betartása mellett akartam hinni, de amikor megtudtam, hogy Isten mennyire szeret, hát bevallom, ellazultam. Közben azt éreztem, hogy ez így nem teljesen jó, és azt várom ettől az iskolától, hogy kicsit rendet tesz bennem. Ahogy belehallgattam az anyagba, úgy érzem, várakozáson felül teljesít. Örültem a csoporttársaknak, jó volt látni, hogy vannak, akik hozzám hasonlóan gyakorolják a hitüket.”
Bayer Péter

“Néhány évvel ezelőtt – amikor már egy jó ideje erős késztetést éreztem magamban arra, hogy több időt töltsek Isten jelenlétében imádkozva és az Igét tanulmányozva – találkoztam Andrew Wommack nevével. Külföldön élő sógorom ajánlotta: érdemes meghallgatni őt, hogyan mutatott rá Isten az életében számos nagyon fontos kérdésre, és hogyan tanította a Szent Szellem Isten akaratának a megértésére. Úgy döntöttem, elolvasom magyarra fordított könyveit, és ezzel egyidőben elkezdtem hallgatni a világhálón elérhető magyar nyelvű tanításait is. Örömmel tapasztaltam, hogy gondolkozása nagyban hasonlít az enyémhez, sőt számos olyan kérdést illetően rendelkezik válasszal, ami engem már régóta foglalkoztat. Tanításai sokat segítettek szellemi életem fejlődésében, helyes istenképem kialakításában, értelmem megújításában. Ez azóta is folyamatban van.
Amikor tudomásomra jutott, hogy a közeljövőben lehetőség nyílik egy átfogó igetanulmányozásra a Charis Bbliaiskola keretein belül, eldöntöttem, hogy feltétlenül jelentkezni fogok rá. Hálás vagyok Istennek, hogy ez az iskola idén februárban elindulhatott Magyarországon, és én a hallgatója lehetek. Külön köszönet a szervezőknek odaszánt munkájukért!
Biztos vagyok benne, hogy nagy áldás lesz számunkra, valamint környezetünk számára egyaránt!
Isten áldását kívánom mindannyiunkra!”
Piszter Klára

„Én olvastam könyvet Andrew Wommacktől, és nagyon szimpatikusnak találtam azt, ahogyan értelmezi az Igét. Szerintem Isten olyan látást adott neki, ami valóban áldássá válik sokak számára. Azért választottam ezt a bibliaiskolát, mert a tanítóról sugárzik Isten bölcsessége egy visszafogott, józan és szeretetteljes módon. Ilyen tanításhoz meg tudok nyílni bizalommal, hogy Isten formálhasson az Ige által.”
Piszter Henriett

„Hála az Istennek, ez a tesztem is jól sikerült! Nagyon tetszett az Ószövetségi áttekintés egésze. Meglepő volt látni Isten szeretetét és irgalmát  itt is. Mivel fiatal vagyok még az Istennel való járásban, nem nagyon ismertem az Ószövetséget. Ebből adódóan teljesen mást gondoltam Istenről. Ennek az anyagnak a végére  megváltozott a látásmódom és nagyon sok mindent kaptam belőle! Mikor elkezdtük tanulmányozni az Ószövetséget, arra nem gondoltam, hogy ilyen sok hasznos dolog lesz benne! Pl. a Zakariás 4.fej. 6.vers. “Nem erővel, sem hatalommal, hanem az én Szellememmel! Azt mondja a Seregeknek Ura.” Mióta  megláttam, egyfolytában ez az Igevers zakatol a fejemben. Valamit megváltoztatott bennem! Ha megoldandó feladatom van, egyszerre eszembe jut! Nem tudom megmagyarázni az érzést, de valahogy boldogabbá és felszabadultabbá tett! Dicsőség Istennek! Nagyon várom a folytatást, éhezem a tudásra és Isten megismerésére!

Életem legjobb döntése volt, hogy engedelmeskedtem a Szent Szellemnek és beiratkoztam a Bibliaiskolába! Mióta intenzíven foglalkozom az Igével, folyamatosan változik, formálódik a személyiségem, az életem!
Dicsőség Istennek!!
Szeretettel: Kati”