Látás: megváltoztatni Krisztus Testének megértését Istenről vezetők felkészítése és kiküldése által, akik hirdetik az Evangélium igazságát Amerikában és világszerte. Életek átformálása, vezetők képzése és a világ megváltoztatása.

Küldetés: felkészíteni hűséges férfiakat és nőket a szolgálat munkájára szellemi igazságok tanítása, bibliai ismeret átadása, gyakorlati szolgálati lehetőségek biztosítása által, megalapozva őket az Isten feltétel nélküli szeretetéről és kegyelméről szóló üzenetben.

A Bibliaiskola története
Elindítani egy Bibliaiskolát: ez volt az utolsó dolog, amit Andrew Wommack valaha is gondolt, hogy tenni fog. Nem arról van szó, hogy ellenezte, hanem arról, hogy annyi Bibliaiskolát végzett embert látott, akik szégyent hoztak Isten országára. Nem akarta a nevét adni egy olyan iskolához, amely nem tudja a tanulóit megfelelően felkészíteni a szolgálatra; és meg volt róla győződve, hogy egyedül az elméleti tudás nem végzi el a munkát. Ennek ellenére az Úr Andrew szívébe véste a 2 Timóteus 2:2-t. Pál levelet írt Timóteusnak és azt mondta neki, hogy vegye azokat, amiket tanult, és bízza hű emberekre, akik képesek lesznek mások tanítására.

Andrew frusztráltnak érezte magát a megvalósításra tett kísérletei során, amikor végül 1993-ban az Úr egy úttörő módszert mutatott neki a Bibliaiskola vezetésére, amely többet jelentett, mint csupán az ismeret átadását. Ez az iskola Isten Igéjének tanítását és a gyakorlati, „helyszíni” képzést egyedileg ötvözve fogja felkészíteni a férfiakat és a nőket a szolgálatra. Andrew nagyszerű oktatói csoportot gyűjtött össze, akik osztották a nézeteit; és 1994-ben megnyílt a Charis Bibliaiskola (Charis Bible College), azaz eredetileg a Colorado Bibliaiskola (Colorado Bible College), amelynek első, 33 fős osztálya 1996-ban végzett. Most már több mint ezer tanuló jár a coloradói iskolába, és több mint nyolcszáz vesz részt az online és levelező oktatáson! A mások képzésére vonatkozó látás nem ért véget a coloradói Charis Bibliaiskolával (Charis Bible College of Colorado). 1997-ben az angliai South Chardban megalapult a Charis Bibliaiskola – Egyesült Királyság (Charis Bible College-U.K), amely jelenleg Walsallban működik. Azóta Bibliaiskolák indultak Oroszországban, Észak-Írországban, Belize-ben, Indiában, Hollandiában, Dél-Afrikában, Argentínában, Svájcban, Lengyelországban és Magyarországon. Az első esti és levelező oktatást végző Bibliaiskola Chicagóban (Illinois) nyílt meg 2003-ban. Sikerének hatására Bibliaiskolák alakultak Atlantában (Georgia), Dallasban (Texas), Jacksonville-ben (Florida), Gardnerben és Plymouthben (Massachusetts), Dyerben (Indiana), Phoenixben (Arizona) San Jose-ban (California), Raleigh-Durhamben (North-Carolina) és Kansas Cityben (Missouri).

A CBC-re ragyogó jövő vár. Andrew sok más nagyszerű tanárral együtt az Evangélium igazságát adja át. A CBC oktatócsoportja felkészült, hogy kimagasló módon szolgáljon feléd, ahogy keresed Istent az életedben. Nos, mit teszel az életed következő két vagy három évével? Tekintsd úgy, mint egy befektetést önmagadba és egy felkészülést életed további részére.