Jelentkezés

A magyarországi Charis Bibliaiskola

Sok éves fordítási és szinkronizálási munkák után 2015 februárjában 25 hallgatóval elindult a magyarországi Charis Bibliaiskola, mely levelező tagozatos formában működik az országban. Jelenleg 74 hallgató folytatja nálunk tanulmányait.

Becslések szerint a keresztény fiatalok 91 százaléka veszíti el hitét egy évvel az követően, hogy elkezdenek egy világi főiskolát vagy egyetemet. Habár szükségük van világi oktatásra ahhoz, hogy beteljesítsék elhívásukat, hisszük, hogy minden keresztény fiatalnak szükséges lenne az első évfolyamot elvégeznie a Charis Bibliaiskolában, hogy hitük biztos alapokra épüljön, mielőtt bármilyen vállalkozásba kezdenek a világban.

Szeretnénk, hogy tanulóink megerősödjenek hitükben és az Igében, hiszen erre nagy szükségük lesz az eljövendő időkben. Szívünk vágya, hogy tovább vigyék a hit és a kegyelem üzenetét.

A levelező kurzust számos, igazán alapos okból ajánljuk:

 • személyes növekedés
 • otthoni, egyéni vagy csoportos bibliatanulmányozás
 • házi bibliaiskola
 • gyülekezeti bibliaiskola
 • vezetőképzés

 Akár missziós feladatokra készülsz, akár csak saját fejlődésed érdekében tanulmányozod ezeket a kiváló tanításokat, a CBC levelező kurzus kitűnő lehetőség számodra!

Bibliaiskolánkba a jelentkezés folyamatos, bármikor bekapcsolódhatsz!

A program Andrew Wommack és munkatársai a Coloradói Charis Bible College-ban rögzített leckékből több mint 250 órányi tananyagot állítottak össze. Minden tárgy (modul) 8 x 45’-50’ videó tanítást, jegyzetet és tesztet tartalmaz.

A modulok feldolgozása önellenőrző teszek kitöltésével zárul, amiket a bibliaiskola titkárságára kell beküldeni (tesztek@cbc.charis.hu vagy tesztek.charis@gmail.com). Javításuk és a kreditek regisztrációja is ott zajlik. Az első év 39 moduljának sikeres elvégzése után a hallgatók oklevelet kapnak.

Örömünkre szolgált, hogy 2018 őszén 13 hallgatóval, elindult a második évfolyam is! Tehát a képzés nem szükségszerűen ér véget az első évfolyam 39 modulnyi tananyagával, hanem második évfolyamon folytatható, ami az u.n. “hibrid” modell keretében, a modulok otthoni, egyéni elsajátítása mellett, hétvégi iskolát (havi egy szombati alkalom Budapesten), sok-sok interakciós órát, és egy közös missziós utat is magában foglal. A második évfolyam már inkább az aktív szolgálatra készíti fel a jelentkezőket. (A második évfolyam magyarországi teljesítésének előfeltétele az első évfolyam 39 moduljának a teljesítése és a hétvégi iskolában való rendszeres személyes megjelenés)

ÚJ MÁSODÉVES ÉVFOLYAM 2020 NOVEMBERÉBE INDUL!

Az első éves kurzus tartalma modulonként a következő:

Biztos alap I/II , A megigazulás alapjai I/II , Szent Szellem I-II-III. Mi a hit… , Bevezetés a Bibliába, A Római levél, Az Újszövetség alapvető igazságai, Bibliai Szövetségek, Kapcsolat Istennel I/II.-III/IV. , Ószövetség áttekintés I-II-III-IV-V-VI. , Galata levél, Jézus szolgálata I-II.,  Alapvető bibliai tanítások,  Uralkodjon a szabadság, Bővölködés, anyagiak, adakozás, Elfogadás Istentől I/II.-III/IV.,  Gyógyítás,  Krisztus valóságában, Kiválóság a szolgálatban, Izrael,  A Szellem gyümölcse, Végezetül testvéreim (Efezusi),  János első levele , A hegyi beszéd I-II., Az evangélium lényege, Tanítványság kurzus I-II-III.

Kurzuskövetelmények :

Az első évfolyam anyaga levelező tagozaton történő, sikeres elvégzésének feltétele a közreadott modulok együttes, átlag 70% vagy annál jobb eredménnyel történő teljesítése. A haladás jelenlegi sebessége: a 39 modul két év alatt történő feldolgozása (a videó anyagok meghallgatása és a teszt visszaküldése).

Célunk és elvárásunk, hogy hallgatóink az első évet – összesen 39 modult – másfél év, de nem több, mint 2 év alatt teljesítsék, ami havonta 2 modul feldolgozását jelenti. A 2 hónapnál ritkábban tesztet visszaküldő, ill. 60 napnál hosszabb tandíjelmaradást felhalmozó hallgatók tanulmányi státuszát inaktiváljuk! Ismételt aktiválás – a regisztrációs díj újbóli befizetése esetén – bármikor folytatható.

Költségek és határidők

A Biblia Iskola első évfolyama 39 modulból áll, a tandíj összege 312.000 Ft.

Regisztrációs díj: 7500.- Ft / fő (egyszeri, nem visszatérítendő)

A Modulokat egyben vagy tizenhármasával lehet megrendelni. Az árak tartalmazzák a pendrive és postaköltségeket is.

Képzés költségei és kiegyenlítése:
1. fizetési lehetőség 39 Modul egy összegben, előre utalással történő befizetése esetén 281 000 Ft.

2. fizetési lehetőség 39 Modul 6 részletben történő befizetése esetén: 6 x 49 500 Ft, összesen 297 000 Ft.

A részleteket legkésőbb az első befizetéstől számítva 4 havonta kell utalni.

3. fizetési lehetőség 39 Modul 12 részletben történő befizetése esetén: 12 x 26 000 Ft, összesen 312 000 Ft.

A részleteket legkésőbb az első befizetéstől számítva 2 havonta kell utalni.

A befizetések határideje és gyakorisága:

Az első befizetés a regisztrációs díjjal egyidejűleg történik, előre utalással. A további részleteket legkésőbb, az első befizetéstől számítva – a választott fizetési lehetőség szerint – kettő vagy négy- havonta kell átutalni. A befizetett részletek után a következő 13 Modul megrendelése ugyancsak előre utalással történik.

A részletek ütemezés szerinti befizetése akkor is kötelező, ha a hallgató a tesztekkel elmaradásban vagy késésben van!

A befizetéseket adott hó elején, de legkésőbb 15-éig kérjük átutalni.

A kézhez kapott modulokkal lehet gyorsabban is haladni, a tesztek beküldése és a befizetés után, a hallgató kérheti a soron következő tananyagokat!

A 60 napnál hosszabb tandíjelmaradást felhalmozó hallgatók tanulmányi státuszát inaktiváljuk!

Befizetés módja: banki átutalás.

Számlaszám: Charis Alapítvány CBC 11737007-21175347-00000000 (átutaláskor a közleményben a pontos név és például “regisztráció”, “1-13 modul” vagy “14-16 modul” stb. feltüntetendő!)

Kedvezmények

Házastársaknak, tanulócsoportban együttműködőknek (gyülekezeti vagy házi csoport) és szociális alapon kedvezményt tudunk biztosítani. (egyéni elbírálás szerint, csak aktív hallgatók számára igényelhető!) Erről a regisztráció után lehet érdeklődni.

Jelentkezés és további információ

Telefonon (06-96-604-112) vagy e-mail címen keresztül (tesztek@cbc.charis.hu vagy tesztek.charis@gmail.com) lehet érdeklődni, ill. az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni:

Postai úton is elfogadunk jelentkezést: Charis Alapítvány

CHARIS Bibliaiskola és Andrew Wommack Ministries Magyarország

9172 Győrzámoly, dr. Pécsi Gyula u 31.
Tel: +36 96 604 112, +36 30 4749631

Jelentkezz most, és engedd, hogy Isten megváltoztassa életedet!

10 thoughts on “Jelentkezés”

  1. Kedves János, ezen az oldalon részletesen leírtuk a jelentkezés menetét, kérem a fenti email címre írja meg szándékát.

 1. még egyelőre információt szeretnék kérni.

  előre is ksözönöm.

  Tisztelettel.Csere lászló zoltán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük