Hírek

CHARIS nyílt nap – 2020. február 8.

KEDVES CBC HALLGATÓINK, PARTNEREINK ÉS BARÁTAINK!

Szeretettel meghívunk titeket a CHARIS BIBLIAISKOLA 2020. február 8-án szombaton, 10.00-16.00 óráig tartandó NYÍLT NAPJÁRA.

HELYSZÍN:
ÖRÖMHÍR MISSZIÓ GYÜLEKEZET
1149 – Budapest XIV.,
Kövér Lajos u. 21-23. sz. jobb oldali lépcsőház II.emelet.

VENDÉGSZOLGÁLÓ: CECIL ÉS LISA PAXTON
(Cecil and Lisa Paxton Ministries, Colorado Springs, CO United States)

TÉMA: EGÉSZSÉGES SZÍV, EGÉSZSÉGES ÉLET

Ez egy újabb kitűnő lehetőség a közösség ápolására, bátorító, megtartó erejének megélésére, tanulásra, dicsőítésre, imádkozásra. Bárkit szabadon meghívhattok, családtagokat, barátokat, ismerősöket. A Charis Bibliaiskola hallgatóinak a részvétel nagyon ajánlott. Adományozásra és könyvvásárlásra a helyszínen lehetőséget biztosítunk.

Az alkalom végén imaszolgálat lesz. Ebédszünetet tartunk, de az ételről mindenkinek magának kell gondoskodnia!

CECIL ÉS LISA PAXTON

Cecilt és Lisát 1986-ban hívta el az Úr a szolgálatra, és 1997-ben szentelték fel őket a coloradói Denverben a Faith Ministries Church International alapítói, Dave és Bonnie Duell lelkipásztorok. Cecil 1999-ben szerzett doktori fokozatot a Christian Life School of Theology akadémián. 1993-tól 2003-ig az Andrew Wommack Ministries munkatársa volt a telefonos segélyvonal és imaszolgálat igazgatójaként, illetve a Charis Bibliaiskola tanáraként. Noha Cecil továbbra is tanít a Bibliaiskolában, ahol a szolgálatra készíti fel a hallgatókat, ő és Lisa teljes idejű szolgálatba kezdtek. Utaznak szerte a világban – mind az Egyesült Államokban, mind más nemzetekben –, tanítják és képzik a hívőket Krisztus Testében, jelekkel és csodákkal alátámasztva szolgálatukat. Paxtonék a gyönyörű Colorado Springsben élnek, és a denveri Faith Ministries Church International partnerei. Cecil és Lisa tanítói-evangelizációs szolgálatot folytatnak azzal a vággyal, hogy tanítsák és felkészítsék Isten népét a gyakorlati szolgálatra. Ez Isten Igéjének tanításával, gyakorlati képzéssel és Isten hatalmának bemutatásával valósul meg. Tizenkét éves munkatapasztalattal rendelkeznek az imaközpontokban, és nyolcéves tapasztalatuk van két rádió- és televíziós imaközpont létrehozásában (ideértve különböző szolgálatok felállítását, képzését és irányítását ezen a területen). Cecil jelenleg gyógyító szemináriumokat tart a gyülekezetekben, és arra tanítja az embereket, hogyan vehetik át a gyógyulást és hogyan szolgálhatnak gyógyulással mások felé.

Ideje belevágnod!

Hallottad a hírt? A Charis Bibliaiskola világszerte több mint 60 kampusszal rendelkezik. Itt van a tökéletes lehetőség arra, hogy felfedezd a közeledben lévő egyik iskolánkat, és személyesen szerezz benyomást a Charisról!

Íme néhány visszajelzés a Charis kampuszairól:

„Ontarióban jártam a Charis Bibliaiskolába, és ez életem egyik mérföldkövének bizonyult. Ha korábban hernyó lettem volna, akkor biztosan pillangóvá változtam volna, mert ez szárnyakat adott az életemnek.”
Victoria K.

„Nekem az tetszett a leginkább a Charisban, hogy hasonló gondolkodású emberekkel lehetsz együtt, akik ugyanabban hisznek, amiben te is – hisznek Istenben. Egy ilyen környezetben lenni és olyan emberekkel beszélgetni, akik megölelnek és bátorítanak, igazán feltöltő élmény.”
Rosie T.

Ideje belevágnod!

A Charis egyik előadójának, Barry Bennettnek is van néhány gondolata a Bibliaiskolába járásról:

„Miért szükséges Bibliaiskolába járnod? Azért, hogy megtudd, ki is vagy valójában. Rá kell jönnöd, hogy mit jelent újjá lenni, Krisztus képmására újjászületni. Meg kell ismerned, hogy mit jelent az, hogy a békesség Istene szeret téged, megáld és felfedi magát előtted, mert így az ellenség nem közelíthet hozzád azzal, hogy Csakugyan azt mondta Isten?”

Ha valami többre vágysz az életben, akkor ez lehet az új kezdet, amit eddig kerestél. Világszerte több mint 60 intézményünk van; Magyarországon is működik egy Charis Bibliaiskola. Nincs jobb alkalom arra, hogy elmerülj Isten Igéjében és felismerd, hogyan tud a Charis Bibliaiskola segíteni isteni elhívásod betöltésében.

Jelentkezés: charis.hu/jelentkezes

A megfelelő ember

A megfelelő ember

Érezted már magad alkalmatlannak az Istentől kapott elhívásod betöltésére? Súgta már az ellenség a füledbe, hogy mindent el fogsz rontani? Mindezen félelem közepette eldöntheted, hogy a hazugságnak vagy a hitnek engedsz.

A chicagói Charis Bibliaiskolát elvégzett Jane Landato ugyanilyen választás elé került, amikor felkérték, hogy ő legyen annak az iskolának az igazgatója, ahol ő maga is végzett. Koordinátorként szolgált a Charis Oswegóban, de érezte, hogy Isten a chicagói iskola vezetésére hívta el.

„Két hétig igyekeztem meggyőzni Istent, hogy rossz embert választott – emlékszik vissza Jane. – Emberileg úgy éreztem, hogy alkalmatlan vagyok egy ilyen pozícióra. Nagyon kevés számítógépes ismerettel rendelkeztem, és nem tudtam, mivel jár az igazgatói munka.”

Így folytatja: „Elfogadtam a pozíciót, miután az Úr azt kérdezte tőlem, hogy szerintem Ő képes-e megbirkózni ezzel. Azt feleltem: Igen Uram, tudom, hogy Te képes vagy rá. Erre azt mondta: Akkor hadd tegyem meg rajtad keresztül.” Megaláztam magam és sírtam amiatt, hogy mindez velem történik. Nagyon hálás vagyok, és áldást jelent, hogy ilyen módon szolgálhatom Isten embereit.

Jane ma bátran állítja, hogy neki van a világon a legjobb munkája. Olyan pozíciót tölt be, ahol láthatja, ahogy a diákok megváltoznak, felnőnek és megszabadulnak a rossz gondolkodástól és a vallásos tradícióktól.

Gondolj bele, Jane mindezt elmulasztotta volna, ha engedi, hogy a félelme megbénítsa. Úgy jutott túl az alkalmatlanság érzésén, hogy engedte a Szent Szellemnek, hogy rajta keresztül munkálkodjon, és mindennap hitben lépett ki.

A diákok is hitben lépnek ki, és lenyűgöző eredményeket tapasztalnak. „Két diák hitbeli lépése volt, amikor beiratkoztak a Charisbe” – meséli Jane. – Nem volt elég pénzük rá, de érezték, hogy Isten ott akarja látni őket. Isten szólt két másik hallgatóhoz, akik, a nevüket nem felfedve, kifizették helyettük az egész első év tandíját. Jó időben voltak jó helyen.”

Ne engedd, hogy az ellenség letérítsen az utadról. Mi van, ha te vagy a megfelelő ember az Istentől elrendelt munkára? Hogyan fogsz dönteni?

„Istennek minden lehetséges – jegyzi meg Jane. – Olyan ajtókat tud megnyitni, amelyek emberileg lehetetlennek tűntek. Azt üzenem annak, aki alkalmatlannak érzi magát, hogy lépjen ki a hajóból és bízzon benne. Nem fog csalódni.”

Mindez lehetetlen lenne a partnereinek a támogatása nélkül. Ha az egyik partnerünk vagy, köszönjük! Ha adományozni szeretnél a Charis World Outreach számára, vagy ha szeretnél partnerré válni, látogass erre az oldalra (angol nyelven).

Ha adományozni szeretnél a Magyarországon működő szolgálatunk számára akkor azt az alábbi számlaszámon teheted meg:

Charis Alapítvány

11737007-21175282-00000000

A magyarországi partnerségről itt olvashatsz bővebben:

http://awme.hu/partnerseg/.

 

Együtt megváltoztatjuk a világot!

Andrew Wommack újra a PAX TV műsorán

Örömmel hirdetjük, hogy Andrew Wommack “Evangéliumi igazságok” című műsora december 4-től ismét sugárzásra kerül a PAX TV csatornán!

A közvetítések időpontja: Hétfő-péntek 9:30-10:00 és 21:30-22:00 (a reggeli műsor az előző esti ismétlése)

Ha Önnek fontos, hogy Andrew Wommack üzenetei továbbra is eljussanak a PAX műsorcsatornán keresztül az érdeklődőkhöz, és részese szeretne lenni ennek az áldásos, evangéliumot terjesztő munkának, akkor kérjük, támogassa adományával a műsorsugárzás költségeit.

Adományát a Charis Alapítvány 11737007-21175282-00000000 számú számlájára “Média Partner” megnevezéssel várjuk.

Köszönjük, hogy segíti munkánkat!