Kedves Testvérünk!
 
Szeretettel meghívlak 2015. október 10-én szombaton 10 órára a Szigetszentmiklósi Szabadkeresztény Gyülekezet Közösségi házában (2310 Szigetszentmiklós, Tököli u . 26.) tartandó Charis Bibliaiskola nyílt napjára, egyben 3. félévnyitó rendezvényére.
 
Vendégelőadó: Nick Wyndow, a CBC Walsall tanítója, az AWME nyugalmazott munkatársa 
 
Az együtt töltött alkalom során Nick a saját maga által összeállított modul 2. részét (5-8 leckék) fogja tanítani, melynek a magyar nyelvű jegyzeteit a helyszínen ismét átvehetitek. Természetesen közös dicsőítéssel kezdünk, melyet Kiss Zoli és Papp Tibi fog vezetni.
A regisztrált hallgatóknak – előzetes írásbeli kérésükre – lehetősége lesz a helyszínen átvenni a befizetett, de még nem kézbesített modulokat. 
Kitűnő lehetőséget kínál ez az alkalom iskolánk promótálására, ezért biztatunk, bátorítunk benneteket, hogy hozzatok magatokkal érdeklődőket! Használjátok ki ezt a lehetőséget személyes ismerkedésre, barátkozásra és evangelizálásra is!
A helyszínen üdítő és kávé, valamint ásványvíz lesz, de étkezésről mindenki maga gondoskodik. Ebédszünetet tartunk. 🙂
A rendezvényen adományozásra – előadónk úti költségeire és a magyarországi Charis Bibliaiskola támogatására – a helyszínen lehetőséget fogunk biztosítani, és kérünk mindenkit, hogy Isten vezetése és szíve bősége szerint adakozzon majd!
Ezen összejövetel látogatása, bár a levelezős hallgatók számára a tanulmányaik sikeres elvégzéséhez nem kötelező és megértjük, hogy többek számára az utazás esetleges nehézségekbe ütközhet, mégis bátorítunk mindenkit, hogy ha tud, jöjjön el, mert ennek az alkalomnak is gazdagító hatása lesz, áldás lesz számunkra! A közösségnek mindig segítő, megtartó és bátorító ereje van, éljünk hát vele!
Várjuk a találkozást Veletek!
Szeretettel: Katona Zsolt és Antje
Ó, mily szép és mily gyönyörűséges, ha a testvérek egyetértésben élnek! Zsolt. 133, 1
…igazi imádói lélekben és igazságban imádják az Atyát Jn 4, 23

Originally posted 2015-10-09 09:34:05.