Ó, mily szép és mily gyönyörűséges, ha a testvérek egyetértésben élnek! Zsolt. 133:1

2015. február 7-én szombaton tartottuk a Charis Bibliaiskola tájékoztató és kurzusnyitó rendezvényét a szigetszentmiklósi Szabadkeresztény Gyülekezet épületében.

A helyi gyülekezet pásztora, Gere József nyitotta meg az alkalmat a dicsőítés után néhány gondolattal arról, hogy hogyan ismerkedett meg és kapcsolódott be Andrew Wommack szolgálatába. A Pax Tv által közvetítették magyarra fordított tanításait, amely nagy segítség volt abban, hogy a magyar keresztények a nyomtatott forma mellett megismerhessék Isten Andrew-nak tett kijelentéseit. Ezután egy kedves lelkésznő, Kiss Zoltánné Brunner Zsuzsa mondott lelkesítő beszédet tapasztalatai alapján. Ő látja el a lelkészi feladatokat a bibliaiskola hallgatói felé, illetve életvezetési tanácsokkal segíti ezt a munkát. Férje, Kiss Zoltán a dicsőítést vezeti.

Annak ellenére, hogy az iskola teljes mértékig egyénileg is végezhető, és így az első alkalmon való részvétel sem volt kötelező, a diákok szép számmal megjelentek.

kurzusnyito2

A közös dicsőítést és rövid bemutatkozást követően Katona Zsolt, A Charis Bibliaiskola igazgatója a tananyag tematikájáról, a feldolgozás menetéről és módjáról beszélt. A hallgatók közösen megtekinthették az első modul első leckéjét, és alkalom adódott a kurzust érintő gyakorlati kérdések tisztázására is. A jelenlévők a helyszínen vehették át az első modul anyagát, a többiek postai úton kapják meg. Az alkalom során kiváló lehetőség nyílt a személyes eszmecserére, ismerkedésre, barátkozásra is.

Ezúton is köszönjük a szigetszentmiklósi Szabadkeresztény Gyülekezet vezetőségének, hogy közösségi házukban helyet biztosítottak a bibliaiskola hallgatói számára. A találkozás egy új korszak kezdetét jelentette, bátorító ereje megerősítette a résztvevőket, akik testvéri egységben vághatnak neki ennek a “nagy kalandnak”, melynek során hisszük, hogy életek változnak meg Isten kegyelméből.

Originally posted 2015-02-10 17:34:55.