Hallottad a hírt? A Charis Bibliaiskola világszerte több mint 60 kampusszal rendelkezik. Itt van a tökéletes lehetőség arra, hogy felfedezd a közeledben lévő egyik iskolánkat, és személyesen szerezz benyomást a Charisról!

Íme néhány visszajelzés a Charis kampuszairól:

„Ontarióban jártam a Charis Bibliaiskolába, és ez életem egyik mérföldkövének bizonyult. Ha korábban hernyó lettem volna, akkor biztosan pillangóvá változtam volna, mert ez szárnyakat adott az életemnek.”
Victoria K.

„Nekem az tetszett a leginkább a Charisban, hogy hasonló gondolkodású emberekkel lehetsz együtt, akik ugyanabban hisznek, amiben te is – hisznek Istenben. Egy ilyen környezetben lenni és olyan emberekkel beszélgetni, akik megölelnek és bátorítanak, igazán feltöltő élmény.”
Rosie T.

Ideje belevágnod!

A Charis egyik előadójának, Barry Bennettnek is van néhány gondolata a Bibliaiskolába járásról:

„Miért szükséges Bibliaiskolába járnod? Azért, hogy megtudd, ki is vagy valójában. Rá kell jönnöd, hogy mit jelent újjá lenni, Krisztus képmására újjászületni. Meg kell ismerned, hogy mit jelent az, hogy a békesség Istene szeret téged, megáld és felfedi magát előtted, mert így az ellenség nem közelíthet hozzád azzal, hogy Csakugyan azt mondta Isten?”

Ha valami többre vágysz az életben, akkor ez lehet az új kezdet, amit eddig kerestél. Világszerte több mint 60 intézményünk van; Magyarországon is működik egy Charis Bibliaiskola. Nincs jobb alkalom arra, hogy elmerülj Isten Igéjében és felismerd, hogyan tud a Charis Bibliaiskola segíteni isteni elhívásod betöltésében.

Jelentkezés: charis.hu/jelentkezes

Originally posted 2019-06-26 06:08:59.