Kedves Testvérek!

Örömmel jelzem, hogy Isten áldásával elindítjuk az őszi félévet. A nyár elejétől beérkező befizetések zömét feldolgoztunk és kipostáztuk.

A postán érkező modulokat legkésőbb szerdáig minden olyan testvér megkapja, aki felé elmaradásunk volt. Ha nem így történne, kérem felém azt személyesen vagy e-mailben jelezni.

Többetek kérésének eleget tudunk tenni azzal, hogy immár képesek vagyunk online rendszerben felkínálni a video- és audioanyagokat.

Idő-, nyersanyag- és papírmegtakarítás mellett számos előnye van ennek a megoldásnak, hiszen bárhol és bármikor elérhető elektronikus megoldásról van szó, valamint postaköltséget is meg lehet spórolni vele.

Kérném tehát, hogy szíveskedjetek e-mailben jelezni, ha az online / elektronikus rendszert szeretnétek a jövőben használni.

Természetesen az ehhez nem csatlakozó testvéreknek továbbra is megmarad a DVD és jegyzet + hanganyag verzió – egyelőre változatlan áron.

Az elmúlt 6 hónap tapasztalata, hogy a jelentkezők több mint fele nem halad az anyagokkal. Sajnos ezzel nagyon elnyújtják a tanulási folyamatot, és roppantul megnehezítik a munkánkat. Kénytelenek leszünk ezért a jövőben néhány módosítást bevezetni.
1. A február–márciusban jelentkező hallgatóink közül azoknak, akik eddig kevesebb mint 3 modult végeztek el októberig, türelmi időt adunk, de utána megkérdezzük, hogy passziválni kívánnak–e vagy sem.

2. Az új hallgatóinknak az ősztől a levelező kurzuson előírjuk a havi egy modul minimális elvégzését. Továbbá felkínáljuk a mostani kurzus tagjainak is ezt a lehetőséget, bízva abban, hogy élnek vele.

3. Az online rendszerben tanuló, úgynevezett internetes hallgatókra egyelőre nem terjesztjük ki a kötelező 1 modul per hó követelményt, mert technikai tapasztalatokkal még nem rendelkezünk, és nem szeretnék esetleg feléjük kellemetlen helyzetet teremteni.

Örömmel jelzem, hogy októbertől már egyben is rendelhető lesz akár egy egész trimeszter vagy az egész első év anyaga.

Köszönöm az eddigi visszajelzéseket, a befizetéseket továbbra is a korábban tisztázott számlára és csak arra kérnénk, de nagyon szépen kérek mindenkit, hogy írjon egy-két soros e-mailt, ha utalt, mert akkor sokkal gyorsabban fel tudjuk dolgozni a kérését.

Október 10-én várjuk vissza Nick Wyndow-t, a találkozó Szigetszentmiklóson lesz a szokásos helyen.

További információkkal hamarosan jelentkezem ismét, addig is szeretettel az Úrban köszöntelek Benneteket:

Katona Zsolt

Andrew Wommack Ministries & Charis Bible College – Hungary
9172 Győrzámoly
Dr. Pécsi Gyula u. 31.
Tel: +36 96 604 112, +36 30 4749631
HUNGARY
www.awme.hu / www.charis.hu

Originally posted 2015-09-16 14:54:13.