KEDVES CBC HALLGATÓINK, PARTNEREINK ÉS BARÁTAINK!

Szeretettel meghívunk titeket a CHARIS BIBLIAISKOLA 2020. február 8-án szombaton, 10.00-16.00 óráig tartandó NYÍLT NAPJÁRA.

HELYSZÍN:
ÖRÖMHÍR MISSZIÓ GYÜLEKEZET
1149 – Budapest XIV.,
Kövér Lajos u. 21-23. sz. jobb oldali lépcsőház II.emelet.

VENDÉGSZOLGÁLÓ: CECIL ÉS LISA PAXTON
(Cecil and Lisa Paxton Ministries, Colorado Springs, CO United States)

TÉMA: EGÉSZSÉGES SZÍV, EGÉSZSÉGES ÉLET

Ez egy újabb kitűnő lehetőség a közösség ápolására, bátorító, megtartó erejének megélésére, tanulásra, dicsőítésre, imádkozásra. Bárkit szabadon meghívhattok, családtagokat, barátokat, ismerősöket. A Charis Bibliaiskola hallgatóinak a részvétel nagyon ajánlott. Adományozásra és könyvvásárlásra a helyszínen lehetőséget biztosítunk.

Az alkalom végén imaszolgálat lesz. Ebédszünetet tartunk, de az ételről mindenkinek magának kell gondoskodnia!

CECIL ÉS LISA PAXTON

Cecilt és Lisát 1986-ban hívta el az Úr a szolgálatra, és 1997-ben szentelték fel őket a coloradói Denverben a Faith Ministries Church International alapítói, Dave és Bonnie Duell lelkipásztorok. Cecil 1999-ben szerzett doktori fokozatot a Christian Life School of Theology akadémián. 1993-tól 2003-ig az Andrew Wommack Ministries munkatársa volt a telefonos segélyvonal és imaszolgálat igazgatójaként, illetve a Charis Bibliaiskola tanáraként. Noha Cecil továbbra is tanít a Bibliaiskolában, ahol a szolgálatra készíti fel a hallgatókat, ő és Lisa teljes idejű szolgálatba kezdtek. Utaznak szerte a világban – mind az Egyesült Államokban, mind más nemzetekben –, tanítják és képzik a hívőket Krisztus Testében, jelekkel és csodákkal alátámasztva szolgálatukat. Paxtonék a gyönyörű Colorado Springsben élnek, és a denveri Faith Ministries Church International partnerei. Cecil és Lisa tanítói-evangelizációs szolgálatot folytatnak azzal a vággyal, hogy tanítsák és felkészítsék Isten népét a gyakorlati szolgálatra. Ez Isten Igéjének tanításával, gyakorlati képzéssel és Isten hatalmának bemutatásával valósul meg. Tizenkét éves munkatapasztalattal rendelkeznek az imaközpontokban, és nyolcéves tapasztalatuk van két rádió- és televíziós imaközpont létrehozásában (ideértve különböző szolgálatok felállítását, képzését és irányítását ezen a területen). Cecil jelenleg gyógyító szemináriumokat tart a gyülekezetekben, és arra tanítja az embereket, hogyan vehetik át a gyógyulást és hogyan szolgálhatnak gyógyulással mások felé.

Originally posted 2020-01-15 09:44:18.