Kedves Barátom! 

Szeretettel meghívunk a Charis Alapítvány által szervezett  2017. szeptember 16-án szombaton 10 -16 óráig tartandó őszi első Charis Bibliaiskolai nyílt napra.

Helyszín: Örömhír Misszió gyülekezet, Budapest XIV., Kövér Lajos u. 21-23. sz jobboldali lépcsőház II.emelet.

Az együtt töltött alkalom során beszámolunk Coloradóban szerzett tapasztalatainkról. Lehetőség lesz megosztásra és bizonyságtételre, és alkalom nyílik imádkozásra és gyógyulásra! Továbbá kitűnő lehetőséget kínál az alkalom a személyes eszmecserére, bizonyságtételre, ismerkedésre, barátkozásra is.

Adományozásra a helyszínen lehetőséget fogunk biztosítani, és a World Outreach kérése szerint külön adakozási lehetőséget kínálunk a bibliaiskolai anyagok fordítási költségeinek támogatására. Bár az összejövetel látogatása a hallgatók számára nem kötelező, az iskola teljes mértékben egyénileg is végezhető, és a távolság miatt többek számára az utazás nehézségekbe ütközhet, mégis hiszünk abban, hogy ennek az alkalomnak is nagy jelentősége van az életetekben, és tudjuk, hogy a közösségnek segítő, megtartó, bátorító ereje megerősít bennünket, mert jó a testvéri egységet megélni.

“Igen, Isten kezdte el benneteket ezt a jó munkát. S Ő folytatni is fogja mindaddig, amíg Krisztus Jézus vissza nem jön, és addig a napig tökéletesen be is fogja fejezni – ebben egészen biztos vagyok.” (Fil. l. 1, 6)

Várjuk a visszajelzéseiteket és a találkozást Veletek! 

Hozzatok bátran magatokkal érdeklődőket!

Mindenki meghívott!

Szeretettel:

Katona Zsolt és Antje, Papp Tibor

CHARIS ALAPÍTVÁNY 

Andrew Wommack Ministries & Charis Bibliaiskola – Magyarország 

9172 Győrzámoly, dr. Pécsi u 31. Tel: +36 96 604 112

Originally posted 2017-08-31 07:09:30.