Jelentkezés

A magyarországi Charis Bibliaiskola

Sok éves fordítási és szinkronizálási munkák után 2015 februárjában 25 hallgatóval elindult a magyarországi Charis Bibliaiskola, mely levelező tagozatos formában működik az országban. Jelenleg 74 hallgató folytatja nálunk tanulmányait.

Becslések szerint a keresztény fiatalok 91 százaléka veszíti el hitét egy évvel az követően, hogy elkezdenek egy világi főiskolát vagy egyetemet. Habár szükségük van világi oktatásra ahhoz, hogy beteljesítsék elhívásukat, hisszük, hogy minden keresztény fiatalnak szükséges lenne az első évfolyamot elvégeznie a Charis Bibliaiskolában, hogy hitük biztos alapokra épüljön, mielőtt bármilyen vállalkozásba kezdenek a világban.

Szeretnénk, hogy tanulóink megerősödjenek hitükben és az Igében, hiszen erre nagy szükségük lesz az eljövendő időkben. Szívünk vágya, hogy tovább vigyék a hit és a kegyelem üzenetét.

A levelező kurzust számos, igazán alapos okból ajánljuk:

 • személyes növekedés
 • otthoni, egyéni vagy csoportos bibliatanulmányozás
 • házi bibliaiskola
 • gyülekezeti bibliaiskola
 • vezetőképzés

 Akár missziós feladatokra készülsz, akár csak saját fejlődésed érdekében tanulmányozod ezeket a kiváló tanításokat, a CBC levelező kurzus kitűnő lehetőség számodra!

Bibliaiskolánkba a jelentkezés folyamatos!

Az online képzési rendszerünk átalakítása miatt a tanulmányok megkezdése 2020. szeptemberétől lehetséges.

A program Andrew Wommack és munkatársai a Coloradói Charis Bible College-ban rögzített leckékből több mint 320 órányi tananyagot állítottak össze. Minden tárgy (modul) 8 x 45’-50’ videó tanítást, jegyzetet és tesztet tartalmaz.

A modulok feldolgozása önellenőrző teszek kitöltésével zárul, amiket a bibliaiskola titkárságára kell beküldeni (tesztek@cbc.charis.hu vagy tesztek.charis@gmail.com). Javításuk és a kreditek regisztrációja is ott zajlik. Az első év 39 moduljának sikeres elvégzése után a hallgatók oklevelet kapnak.

Örömünkre szolgált, hogy 2018 őszén elindult a második évfolyam is! Tehát a képzés nem szükségszerűen ér véget az első évfolyam 39 modulnyi tananyagával, hanem második évfolyamon folytatható, ami az u.n. “hibrid” modell keretében, a modulok otthoni, egyéni elsajátítása mellett, havi egy konzultációs napot (havi egy szombati alkalom Budapesten) sok-sok interakciós órával, és egy közös missziós utat is magában foglal. A második évfolyam már inkább az aktív szolgálatra készíti fel a jelentkezőket. (A második évfolyam magyarországi teljesítésének előfeltétele az első évfolyam 39 moduljának a teljesítése és a hétvégi iskolában való rendszeres személyes megjelenés)

ÚJ MÁSOÉVES ÉVFOLYAMUNK 2020 SZEPTEMBERÉBEN INDUL!

Az első éves kurzus tartalma modulonként a következő:

Biztos alap, A megigazulás alapjai, Szent Szellem, Mi a hit?, Bevezetés a Bibliába, A Római levél, Az Újszövetség alapvető igazságai, Bibliai Szövetségek, Kapcsolat Istennel, Ószövetség áttekintés, Galata levél, Jézus szolgálata,  Alapvető bibliai tanítások,  Uralkodjon a szabadság, Bővölködés – anyagiak – adakozás, Elfogadás Istentől,  Gyógyítás-gyógyulás,  Krisztus valósága, Kiválóság a szolgálatban, Izrael,  A Szellem gyümölcse, Végezetül testvéreim (Efezusi),  János első levele , A hegyi beszéd, Az evangélium lényege, Tanítványság kurzus.

Kurzuskövetelmények, költségek és határidők :

Az első évfolyam anyaga online vagy kombinált kézésen történő, sikeres elvégzésének feltétele a közreadott modulok együttes, átlag 70% vagy annál jobb eredménnyel történő teljesítése. A haladás jelenlegi sebessége: a 39 modul két év alatt történő feldolgozása (a videó anyagok meghallgatása és a teszt visszaküldése).

Célunk és elvárásunk, hogy hallgatóink az első évfolyam tananyagát online képzés keretében – összesen 39 modult –  1-2 év, de nem több, mint 3 év alatt teljesítsék, ami havonta 1-2 modul feldolgozását jelenti. A kombinált képzés ütemezése 2 év.

A 2 hónapnál ritkábban tesztet visszaküldő, ill. 30 napnál hosszabb tandíjelmaradást felhalmozó hallgatók tanulmányi státuszát inaktiváljuk! Ismételt aktiválás – a regisztrációs díj újbóli befizetése esetén – bármikor folytatható.

A tandíj befizetése

A bibliaiskola díjának kiegyenlítése átutalással történik a Charis Alapítvány számlájára.

A hallgató jeletkezése a jelentkezési lap beküldésével és az egyszeri, vissza nem térítendő regisztrációs díj átutalásával történik. Ez a díj az Online, illetve a Kombinált Képzés esetén megegyező. Ha a hallgató az első évfolyam sikeres befejezése után folytatni kívánja tanulmányait a második évfolyamon, akkor a regisztrációs díjat nem kell még egyszer befizetnie.

A kurzus részletfizetési lehetősége és ütemezése attól függ, hogy a hallgató Online, vagy Kombinált Képzésben vesz részt.

A. A Kombinált Képzés költségei és kiegyenlítése

 A képzési díjat két év alatt, évente 4-4 egyenlő részletben szükséges befizetni.

A tandíj tartalmazza a nyomtatott tanfolyami jegyzeteket, az adathordozókat (pendrive) vagy az online hozzáférést és a postaköltségeket is. Ha a pendrive a hallgató hibájából megsérül, vagy tartalma törlődik, a csere minden költsége a hallgatót illeti.

B. Az Online Képzés költségeinek kiegyenlítése

Az első évfolyam egy, két vagy három év alatt végezhető el, a hallgató választása szerint. A regisztrációs díjjal egyidőben be kell fizetni az első részletet. A két éves ciklust választóknál képzési díjat egyben vagy 4 havonta kell teljesíteni.

A 3 éves ciklust választóknál a regisztrációs díjjal befizetett első részlet után, 6 havonta kell a befizetéseket teljesíteni.  Ha a hallgató ennél gyorsabban szeretne haladni, akkor szükséges, hogy a részleteket is sűrűbb gyakorisággal rendezze.

C. Tandíjkedvezmények

Házastársaknak, tanulócsoportban együttműködőknek (gyülekezeti vagy házi csoport) és szociális alapon kedvezményt tudunk biztosítani. (egyéni elbírálás szerint, csak aktív hallgatók számára igényelhető!)

– Egy összegben befizetett képzési díjat esetén 10% kedvezményt adunk a tandíjból.

– Házaspárok esetén mindkét fél 10%-10% kedvezményt kap.

– További családtag beíratkozása esetén 10% kedvezményt adunk az eredeti árból.

Csoportos kedvezményt adunk abban az esetben ha legalább 4 fő (nem családtag) egyszerre irakozik be. A csoportvezetőnek 100%-ot kell megfizetni, a csoporttagok pedig 80%-os kedvezményt kapnak. Ebben az esetben a csoportvezető kapja meg a tanítást, a tagok pedig csak jegyzetet és tesztet kapnak. A csoportos tanulásról a sikeres jelentkezés után a koordinátor ad útmutatást.

A KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓK ÖSSZE!

A Biblia Iskola első évfolyama (39 modult tartalmaz), a tandíj összege:

kombinált képzés: 312.000 Ft. Online képzés: 330.000. Ft.

Regisztrációs díj: 7500.- Ft / fő (egyszeri, nem visszatérítendő)

A tandíjat egyben vagy részletekben kell befizetni. Az árak tartalmazzák a pendrive(ok) árát és postaköltségeket is.

A befizetések határideje és gyakorisága:

Az első befizetés a regisztrációs díjjal egyidejűleg történik, előre utalással. A további részleteket legkésőbb, az első befizetéstől számítva – a választott fizetési lehetőség szerint – kettő vagy négy- havonta kell átutalni. A befizetett részletek után a következő  tananyam-csomag megrendelése ugyancsak előre utalással történik.

Befizetés módja: banki átutalás.

Számlaszám: Charis Alapítvány CBC 11737007-21175347-00000000 (átutaláskor a közleményben a pontos név és például “regisztráció”, stb. feltüntetendő!)

Jelentkezés és további információ

Telefonon (06-96-604-112, 06-30-604-7409) vagy e-mail címen keresztül (tesztek@cbc.charis.hu vagy tesztek.charis@gmail.com) lehet érdeklődni, ill. az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni:

Postai úton is elfogadunk jelentkezést: Charis Alapítvány

CHARIS Bibliaiskola és Andrew Wommack Ministries Magyarország

9172 Győrzámoly, dr. Pécsi Gyula u 31.
Tel: +36 96 604 112, +36 30 4749631

Jelentkezz most, és engedd, hogy Isten megváltoztassa életedet!

10 hozzászólás “Jelentkezés” bejegyzéshez

 1. Alulírott,Holló Márta (1054,Budapest,Báthorz utca 8,2 emelet,11/A,telefon:06306912085) ezen levelemmel jelentkezem a Charis Bibliaiskola levelező kurzusára.
  Tudomásul veszem, hogy jelentkezésem a regisztrációs díj ( 7500 Ft – nem visszatérítendő) befizetésével válik aktívvá.
  A tanulmányok költségeit (modul díj és postaköltség) vállalom. Üdvözlettel:Holló Márta

 2. Kedves Ágnes ! Én is szeretnék jelentkezni a biblia iskolában.
  Nagyon jo Andrew tanítása. Igaz én már 60-éves vagyok nem tudom,hogy ilyen koru mint én hogy jelentkezhetek.Nagyon meg köszönöm a vávaszát tisztelettel nagy gizi. ámen

 3. Szeretnék jelentkezni a biblia iskolba.

  Űdvőzlettel:Somók Győző

 4. Kedves Ágnes,
  a “Jelentkezés és további információ” alatt lévő szöveget kellene a megadott e-mail címre, vagy postai úton elküldeni.
  Szeretettel: charis.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük