Andrew és a Charis

aw-fb-kMinden sikeres szolgáló tanul. Csak az a kérdés, hogy egy hivatalos iskolai környezetben, gyakorlott oktatókkal, akik készek segíteni; vagy nem hivatalos módon, egyedül, a „kemény ütések iskolájában”. Én az utóbbit tettem, és meg kell mondanom, ha túléled, nagyszerű bizonysággá válik. Ennek ellenére nem ajánlom!

Az Úr arra indított, hogy kezdjem el a Charis Bibliaiskolát (Charis Bible College) azzal a céllal, hogy kiképezzünk embereket a szolgálat munkájára. Azt akarta, hogy egyedi szemlélettel tegyem: legyen Isten Igéje bőséges tanításának és a valós, gyakorlati szolgálati tapasztalatnak az ötvözete. Ezt modellezte az Ószövetségben Illés és Elizeus a prófétaiskolával, az Újszövetségben pedig az, amikor Pál azt mondta Timótheusnak, hogy képezzen ki hűséges embereket mások tanítására. Tudtam, hogy ezzel a kombinációval az itt végzett hallgatók képesek lesznek elkerülni sok problémát és nehézséget, amivel én kerültem szembe; ők már felkészültek lesznek.

Bármire is indít Isten, hogy megtedd, a felkészülés soha nem elvesztegetett idő. A statisztikák azt mutatják, hogy a szolgálók 80% -a kiesik a szolgálatból, a megmaradtaknak pedig a 80%-a a kiégés közelébe jut. Úgy hiszem, hogy mind a szellemi, mind az ismeretbeli, mind a gyakorlati felkészülés hiánya ezeknek a statisztikai adatoknak az alapja. A Charis Bibliaiskola (Charis Bible College) oktatói több évtizedes tapasztalatot szereztek a szolgálatban, és ez nagy sikerrel őriz meg attól, hogy te is statisztikai adattá válj. Két év felkészülés nem nagy ár egy életre szóló sikeres szolgálatért.

Ha az Úr szól hozzád a CBC-vel kapcsolatban, telefonálj vagy írj, és kérd el a katalógusunkat. Az majd segít neked döntést hozni. Ha úgy döntesz, járni fogsz, garantálom, hogy örökre megváltoztatja az életedet – és a környezetedben élőkét is.

ANDREW WOMMACK – Elnök és alapító

34 hozzászólás “Andrew és a Charis” bejegyzéshez

 1. Kedves szervezők!

  Szeretnék katalógust kérni!

  Sok áldást kívánok!

 2. Kedves Zsolt!
  Meghallgattam a Kegyelem+Hit Charis Bibliaiskola tanítását, melyben batorítást kaptam arra, hogy lehet jelentkezni erre a képzésre.
  Igaz, hogy határ időnek okt. 31-e volt megadva, de kérdezem, hogy esetleg lehet-e még jelentkezni erre az iskolára, és milyen feltétellel, továbbá ez milyen anyagi vonzattal jár.
  Válaszod tisztelettel köszönöm.
  Az Úr Veled
  Borsosné Ibolya

 3. Áldott napot kívánok!

  Kérem küldjenek, számomra egy katalógust.

  Köszönettel:

  Pomázi Károlyné, Éva

 4. Tisztelettel jelentkezni szeretnék az onlini biblia oktatásra

 5. Szeretnek részletes tájékoztatast kapni a jelentkezés feltételeiröl

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük