Andrew és a Charis

aw-fb-kMinden sikeres szolgáló tanul. Csak az a kérdés, hogy egy hivatalos iskolai környezetben, gyakorlott oktatókkal, akik készek segíteni; vagy nem hivatalos módon, egyedül, a „kemény ütések iskolájában”. Én az utóbbit tettem, és meg kell mondanom, ha túléled, nagyszerű bizonysággá válik. Ennek ellenére nem ajánlom!

Az Úr arra indított, hogy kezdjem el a Charis Bibliaiskolát (Charis Bible College) azzal a céllal, hogy kiképezzünk embereket a szolgálat munkájára. Azt akarta, hogy egyedi szemlélettel tegyem: legyen Isten Igéje bőséges tanításának és a valós, gyakorlati szolgálati tapasztalatnak az ötvözete. Ezt modellezte az Ószövetségben Illés és Elizeus a prófétaiskolával, az Újszövetségben pedig az, amikor Pál azt mondta Timótheusnak, hogy képezzen ki hűséges embereket mások tanítására. Tudtam, hogy ezzel a kombinációval az itt végzett hallgatók képesek lesznek elkerülni sok problémát és nehézséget, amivel én kerültem szembe; ők már felkészültek lesznek.

Bármire is indít Isten, hogy megtedd, a felkészülés soha nem elvesztegetett idő. A statisztikák azt mutatják, hogy a szolgálók 80% -a kiesik a szolgálatból, a megmaradtaknak pedig a 80%-a a kiégés közelébe jut. Úgy hiszem, hogy mind a szellemi, mind az ismeretbeli, mind a gyakorlati felkészülés hiánya ezeknek a statisztikai adatoknak az alapja. A Charis Bibliaiskola (Charis Bible College) oktatói több évtizedes tapasztalatot szereztek a szolgálatban, és ez nagy sikerrel őriz meg attól, hogy te is statisztikai adattá válj. Két év felkészülés nem nagy ár egy életre szóló sikeres szolgálatért.

Ha az Úr szól hozzád a CBC-vel kapcsolatban, telefonálj vagy írj, és kérd el a katalógusunkat. Az majd segít neked döntést hozni. Ha úgy döntesz, járni fogsz, garantálom, hogy örökre megváltoztatja az életedet – és a környezetedben élőkét is.

ANDREW WOMMACK – Elnök és alapító

34 hozzászólás “Andrew és a Charis” bejegyzéshez

 1. Tisztelt Cím!
  Nagyon felkeltette az érdeklődésemet a Bibliaiskola. Szeretnék katalógust kérni.
  Köszönöm szépen!
  Üdvözlettel:
  Csányi Erika Anna

 2. Erdekelne a biblia iskolai jelentkezes.köszönöm.

 3. Szeretnék tájékoztatást kapni a jelentkezés -rol

 4. T. Cím!
  Egy ideje foglalkoztat az gondolat, hogy jelentkezek a Charis Bibliaiskolába, ezért szeretnék katalógust kérni.
  Előre is köszönöm!
  Üdv Kamhel Júlia

 5. Kedves Zsolt!
  Nagy tisztelője vagyok Wommack úrnak. Tanítása azon alapul, hogy nem a cselekedeteink szerint ítél meg Isten: csak a Hit számít. Ez az újszövetség üzenete. János igazán az Újszövetség embere, sőt Ő (szeretett!) tanítványa volt Jézusnak, mellette élt. A Jelenésekben arról ír, sőt határozottan a 20. fej.-ben, hogy a cselekedetek szerint történik az ítélet. Ehhez szeretnék kérni segítséget, mert nem értem!
  Köszönöm szépen előre is a válaszát!
  Tisztelettel: M.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük