Andrew és a Charis

aw-fb-kMinden sikeres szolgáló tanul. Csak az a kérdés, hogy egy hivatalos iskolai környezetben, gyakorlott oktatókkal, akik készek segíteni; vagy nem hivatalos módon, egyedül, a „kemény ütések iskolájában”. Én az utóbbit tettem, és meg kell mondanom, ha túléled, nagyszerű bizonysággá válik. Ennek ellenére nem ajánlom!

Az Úr arra indított, hogy kezdjem el a Charis Bibliaiskolát (Charis Bible College) azzal a céllal, hogy kiképezzünk embereket a szolgálat munkájára. Azt akarta, hogy egyedi szemlélettel tegyem: legyen Isten Igéje bőséges tanításának és a valós, gyakorlati szolgálati tapasztalatnak az ötvözete. Ezt modellezte az Ószövetségben Illés és Elizeus a prófétaiskolával, az Újszövetségben pedig az, amikor Pál azt mondta Timótheusnak, hogy képezzen ki hűséges embereket mások tanítására. Tudtam, hogy ezzel a kombinációval az itt végzett hallgatók képesek lesznek elkerülni sok problémát és nehézséget, amivel én kerültem szembe; ők már felkészültek lesznek.

Bármire is indít Isten, hogy megtedd, a felkészülés soha nem elvesztegetett idő. A statisztikák azt mutatják, hogy a szolgálók 80% -a kiesik a szolgálatból, a megmaradtaknak pedig a 80%-a a kiégés közelébe jut. Úgy hiszem, hogy mind a szellemi, mind az ismeretbeli, mind a gyakorlati felkészülés hiánya ezeknek a statisztikai adatoknak az alapja. A Charis Bibliaiskola (Charis Bible College) oktatói több évtizedes tapasztalatot szereztek a szolgálatban, és ez nagy sikerrel őriz meg attól, hogy te is statisztikai adattá válj. Két év felkészülés nem nagy ár egy életre szóló sikeres szolgálatért.

Ha az Úr szól hozzád a CBC-vel kapcsolatban, telefonálj vagy írj, és kérd el a katalógusunkat. Az majd segít neked döntést hozni. Ha úgy döntesz, járni fogsz, garantálom, hogy örökre megváltoztatja az életedet – és a környezetedben élőkét is.

ANDREW WOMMACK – Elnök és alapító

34 hozzászólás “Andrew és a Charis” bejegyzéshez

 1. Tisztelt Bibliaiskola iránt érdeklődők!
  A jelentkezéseteket nem itt, a hozzászólás rovatban kell leadni, hanem a http://charis.hu/jelentkezes/ fül alatt, emailben vagy a jelentkezési lap kitöltésével.
  Kérjük, hogy eszerint jelentkezzetek, mert másképp nem tudunk veletek kapcsolatba lépni.
  Köszönjük!

 2. Kedves Ildikó, soha nem késő! Oldalunkon a Jelentkezés alatt olvashatja a beiratkozás menetét, de ha valami nem világos, kérdéseit bátran küldje a tesztek@cbc.charis.hu email címre, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
  Isten áldása legyen az életén!

 3. Tisztelt AWME!

  A PAX tv-ben láttam Andrew Wommack műsorát!
  Nagyon meggyőző volt a szemléletmódja. Tele vagyok kérdéssel.
  Szeretnék tanulni a Charis Bibliaiskolában. Csak nagyon elbizonytalanít, hogy én már 59 éves vagyok. És tartok tőle, hogy túl késő.

  Miskovits Ildikó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük