Andrew és a Charis

aw-fb-kMinden sikeres szolgáló tanul. Csak az a kérdés, hogy egy hivatalos iskolai környezetben, gyakorlott oktatókkal, akik készek segíteni; vagy nem hivatalos módon, egyedül, a „kemény ütések iskolájában”. Én az utóbbit tettem, és meg kell mondanom, ha túléled, nagyszerű bizonysággá válik. Ennek ellenére nem ajánlom!

Az Úr arra indított, hogy kezdjem el a Charis Bibliaiskolát (Charis Bible College) azzal a céllal, hogy kiképezzünk embereket a szolgálat munkájára. Azt akarta, hogy egyedi szemlélettel tegyem: legyen Isten Igéje bőséges tanításának és a valós, gyakorlati szolgálati tapasztalatnak az ötvözete. Ezt modellezte az Ószövetségben Illés és Elizeus a prófétaiskolával, az Újszövetségben pedig az, amikor Pál azt mondta Timótheusnak, hogy képezzen ki hűséges embereket mások tanítására. Tudtam, hogy ezzel a kombinációval az itt végzett hallgatók képesek lesznek elkerülni sok problémát és nehézséget, amivel én kerültem szembe; ők már felkészültek lesznek.

Bármire is indít Isten, hogy megtedd, a felkészülés soha nem elvesztegetett idő. A statisztikák azt mutatják, hogy a szolgálók 80% -a kiesik a szolgálatból, a megmaradtaknak pedig a 80%-a a kiégés közelébe jut. Úgy hiszem, hogy mind a szellemi, mind az ismeretbeli, mind a gyakorlati felkészülés hiánya ezeknek a statisztikai adatoknak az alapja. A Charis Bibliaiskola (Charis Bible College) oktatói több évtizedes tapasztalatot szereztek a szolgálatban, és ez nagy sikerrel őriz meg attól, hogy te is statisztikai adattá válj. Két év felkészülés nem nagy ár egy életre szóló sikeres szolgálatért.

Ha az Úr szól hozzád a CBC-vel kapcsolatban, telefonálj vagy írj, és kérd el a katalógusunkat. Az majd segít neked döntést hozni. Ha úgy döntesz, járni fogsz, garantálom, hogy örökre megváltoztatja az életedet – és a környezetedben élőkét is.

ANDREW WOMMACK – Elnök és alapító

34 hozzászólás “Andrew és a Charis” bejegyzéshez

 1. Szeretnék jelentkezni a bibliaiskolába.

 2. Szeretnék jelentkezni a CHARIS BIBLIAISKOLÁBA

 3. Shalom…

  Dear CHARIS BIBLIAISKOLA,

  Subject : Prayer Request – Employment, Job, Career.

  My name is Johannes Raja, 27 years old, Birth : January 1, 1990, Medan City Indonesia, Email : jhohanes90@yahoo.com, jnpostzal60@yahoo.co.id. Mobile Phone : +62 085362211460/ +62 08116196002.

  I would love to praise, worship, and glorify God’s name with my own income. Until now I still do not have a job and still get an allowance from my parents. I want to be prayed for to Get a Job. To fulfill the needs of my own life and my future. I have experienced many FAILURES and devil work / deeds caused by people – demon people who have stolen. I believe in the Power of the Lord Jesus. Thank you.

  Shalom.

 4. Szeretnék folyamatosan információkat kapni a tanításokkal kapcsolatban,és megtudni az iskolába való bekerülés lehetőségeit,
  annak költségét és pontos folyamatát.

  Várom szíves értesítésüket!

  Tisztelettel:adácsi Imre

 5. Üdv. Szeretnék jelentkezni a biblia iskolába! Mi ennek a folyamata?
  Lovas András

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük