Andrew és a Charis

aw-fb-kMinden sikeres szolgáló tanul. Csak az a kérdés, hogy egy hivatalos iskolai környezetben, gyakorlott oktatókkal, akik készek segíteni; vagy nem hivatalos módon, egyedül, a „kemény ütések iskolájában”. Én az utóbbit tettem, és meg kell mondanom, ha túléled, nagyszerű bizonysággá válik. Ennek ellenére nem ajánlom!

Az Úr arra indított, hogy kezdjem el a Charis Bibliaiskolát (Charis Bible College) azzal a céllal, hogy kiképezzünk embereket a szolgálat munkájára. Azt akarta, hogy egyedi szemlélettel tegyem: legyen Isten Igéje bőséges tanításának és a valós, gyakorlati szolgálati tapasztalatnak az ötvözete. Ezt modellezte az Ószövetségben Illés és Elizeus a prófétaiskolával, az Újszövetségben pedig az, amikor Pál azt mondta Timótheusnak, hogy képezzen ki hűséges embereket mások tanítására. Tudtam, hogy ezzel a kombinációval az itt végzett hallgatók képesek lesznek elkerülni sok problémát és nehézséget, amivel én kerültem szembe; ők már felkészültek lesznek.

Bármire is indít Isten, hogy megtedd, a felkészülés soha nem elvesztegetett idő. A statisztikák azt mutatják, hogy a szolgálók 80% -a kiesik a szolgálatból, a megmaradtaknak pedig a 80%-a a kiégés közelébe jut. Úgy hiszem, hogy mind a szellemi, mind az ismeretbeli, mind a gyakorlati felkészülés hiánya ezeknek a statisztikai adatoknak az alapja. A Charis Bibliaiskola (Charis Bible College) oktatói több évtizedes tapasztalatot szereztek a szolgálatban, és ez nagy sikerrel őriz meg attól, hogy te is statisztikai adattá válj. Két év felkészülés nem nagy ár egy életre szóló sikeres szolgálatért.

Ha az Úr szól hozzád a CBC-vel kapcsolatban, telefonálj vagy írj, és kérd el a katalógusunkat. Az majd segít neked döntést hozni. Ha úgy döntesz, járni fogsz, garantálom, hogy örökre megváltoztatja az életedet – és a környezetedben élőkét is.

ANDREW WOMMACK – Elnök és alapító

22 hozzászólás “Andrew és a Charis” bejegyzéshez

 1. Kedves érdeklõdõk!
  Jelentkezéssel kapcsolatos infrmációkat itt a honlapon a jelentkezés lapon találtok.
  charis.hu/jelentkezes
  Elöbb regisztrálni kell, tananyagot csak a személyes kapcsolatfelvétel után küldünk ki.
  Várjuk a jelentkezéseteket, további info ill. üzenethagyás: 0696604112
  Üdvözlettel: Charis Bibliaiskola

 2. Áldott napot.Szlovákiából vagyok,az iskola magyar nyelven van?Ha igen mikor kezdünk?

 3. Szeretnék jelent kezni az Iskolába 06202786802 Budapest.1123 Avar u17.1 em 4ajtó küldjenek Magyar nyelvü Modulokat

 4. Üdvözlöm!
  Szeretnék a CBC-re jelentkezni.
  Van lehetőségem erre Magyarországon?
  Amennyiben igen mik a feltételei?
  Előre is köszönöm.
  Áldott napot!
  Tisztelettel Knob Zoltán.

 5. Azt szeretném megtudni,hogy Magyarországon van-e ilyen Biblia iskola (CBC).Köszönöm válaszukat.Az Úr Jézus Krisztus áldja meg magukat és a szolgálatukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük