A diploma megszerzésével nem ér véget a Charis Bibliaiskola hallgatóinak az útja. Inkább csak elkezdődik. Míg néhányan harmadéven folytatják a tanulmányaikat speciális képzéssel, mások elindulnak a világ valamelyik részére, hogy változást hozzanak ott, ahova Isten küldi őket. Egy biztos: mindkét csoport egyre közelebb kerül ahhoz a tervhez, amit Isten készített a számukra.

A célunk vezetők képzése, életek átformálása és nemzetek megérintése. Olvasd csak el, mit terveznek amerikai tagintézményeink hallgatói, miután a diplomájukat kézhez kapták!

Úgy hiszem, Isten Renóba, Nevadába hívott el, hogy alapítsak egy gyülekezetet, amely különösképpen a hajléktalanokra, a nincstelenekre, a szenvedélybetegekre, a nélkülözőkre és a bebörtönzöttekre fókuszál. Szeretném megalapítani a Reno Dream Centert, és a helyi Charis Bibliaiskola is szerepet fog játszani ennek az álomnak a megvalósításában… hogy segítsünk az embereknek megismerni identitásukat, céljukat és elhívásukat Krisztusban, miközben lehetővé tesszük, hogy sikeresen beilleszkedjenek és/vagy visszailleszkedjenek a társadalomba és Isten királyságába.

– Tim Hall

Charis Bibliaiskola – Ann Arbor (Michigan)

 

 Az a célom, hogy öt éven belül közhivatali tisztségért induljak Kaliforniában. Először a hibrid programban fogok részt venni Woodland Parkban, Coloradóban, és Kaliforniából fogok bejárni, mivel én gondoskodom a kilencvenhárom éves anyósomról. Később Coloradóba költözök, hogy gyakorlati kormányzást tanuljak harmadéven.

– Kim Brown

Charis Bibliaiskola – Phoenix (Arizona)

 

Isten a férjemmel együtt arra hívott el minket, hogy alapítsunk gyülekezetet. Ez már régóta a férjem szívén volt, de én tétováztam, sőt ellenálltam. Isten a Bibliaiskolában töltött idő alatt felbátorított és meggyőzött, hogy ne féljek, hanem bízzak Benne. Továbbra is teljes időben tanítani fogok, míg Isten nem határoz másképp, de tudom, hogy a nyár végéig elindítjuk a gyülekezetet. Ez a folyamat számos lépésből áll: meg kell alakítanunk a vezetőséget, igényelnünk kell a nonprofit státuszt, be kell fejeznünk az üzleti tervünket és önkénteseket kell toboroznunk az induláshoz. Rövid a rendelkezésünkre álló határidő, hogy valóban elindíthassuk a gyülekezetet július végén vagy augusztus elején. Isten vezet minket, hogy mi legyen a küldetésünk, a víziónk és a célunk és kikkel dolgozzunk együtt. A célunkat legfőképp úgy tudjuk elérni, ha listát készítünk mindarról, amit meg kell tennünk, és lépésről lépésre haladunk. Az üzleti terv segíteni fog, hogy mindvégig összpontosítsunk, terv szerint haladjunk és a lehető legfelkészültebbek legyünk.

– Brenda Valdez

Charis Bibliaiskola – Dallas/Ft. Worth (Texas)

 

Ebben a félévben a Woodland Park-i Bibliaiskola végzősei mellett további 240 hallgató fog diplomázni az Egyesült Államokban. Tengerentúli intézményeinkben 540-en kapnak oklevelet. Olvasd el, mit tervez néhány külföldi hallgatónk az iskola elvégzése után!

Azt tervezem, hogy nyitok egy egészségügyi központot, ahol professzionális ápolás mellett szellemi gyógyítást fogunk kínálni. Arra fogom használni az üzleti tervet… hogy fokról fokra megvalósítsam ezt a szolgáltatást.

– Janet Thomas

Charis Bibliaiskola – Dumfries (Skócia)

 

Miután végeztünk a hollandiai Charis Bibliaiskolában, át akarjuk ültetni a gyakorlatba a Máté 28,18-20-at. Más keresztények felé fogunk szolgálni, bemutatva nekik a tanítványságot szavakkal és tettekkel.

– Jan és Alberdien Vergoossen

Charis Bibliaiskola – Naarden (Hollandia)

 

Ami az egész Föld elérését illeti, a legjobb még hátravan, és ennek te is a részese lehetsz az Andrew Wommack Ministriesen és a Charis Bibliaiskolán keresztül! Köszönjük, hogy a támogatásoddal ezek a hallgatók tanítvánnyá válhattak és beteljesíthetik Isten elhívását az életükben. Áldás vagy számunkra!

Ha még nem vagy a partnerünk, de szeretnél részese lenni Isten munkájának, hogy vezetőket képezz, életeket formálj át és nemzeteket érints meg, akkor csatlakozz hozzánk még ma! További információért látogass el a https://awme.hu/partnerseg/ weboldalra.

Originally posted 2020-05-11 05:45:56.