ÉLETEK VÁLTOZNAK MEG INDIÁBAN A CHARIS KÖNYVTÁRAKNAK KÖSZÖNHETŐEN

Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelve őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében, tanítva őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam nektek; 

Máté 28:19-20a

 

A tanítványozás mindenhol másképp néz ki

Az Evangéliumi Igazságok adása mindig is az egyik legnagyobb platformunk lesz, több mint ötmilliárd ember potenciális elérésével, amely Isten feltétel nélküli szeretetét és kegyelmét hirdeti. 

A Charis World Outreach nemzetközi csapatának tagjai pedig saját kulturális eszköztáruk minden lehetőségével megpróbálnak tanítványozni másokat és helyi közösségeik szükségleteit szolgálni.

Amikor az AWM igazgatóink Indiában rájöttek, hogy az egész országban sok gyülekezetbe járó ember még soha nem hallott a kegyelemről szóló tanításról, akkor válaszoltak a hívásra, hogy Isten üzenetét eljuttassák a gyülekezetekbe. Victor Gnanaraj, az AWM India igazgatója elmondta: „Ez az ötlet egy Charis könyvtárról jutott eszünkbe. A partnereink segítenek nekünk mindezek megvalósításában. Így azt csináltuk, hogy létrehoztunk egy polcrendszert, ami négy részből áll és Andrew összes könyvét elhelyeztük benne”. Majd így folytatja: „Fogjuk ezt a Charis könyvtárat, ahogy mi hívjuk, és elérhetővé tesszük a gyülekezeteikben mindenki számára”.

 

Megosztjuk az evangéliumot a rászorulókkal is

Több százmillió indiai ember él a létminimum alatt, és még többen élnek internet-hozzáférés nélkül. Victornak és csapatának köszönhetően azonban a helyi lelkészekkel együttműködve Andrew tanításait ingyenesen elérhetővé teszik bárki számára, aki erre rászorul. „Sokan nem tudnak eljönni és megvenni Andrew könyveit Indiában. Így amikor elvisszük ezeket a könyveket a gyülekezeteikbe, akkor ők is hozzáférhetnek.”

Victor kifejtette: „Ha valamilyen betegségtől szenvednek, és meglátnak ott egy Isten azt akarja, hogy egészséges légy! c. könyvet, akkor elolvassák!”. Mivel eddig több, mint 120 ilyen „Charis könyvtárat” helyeztek ki, munkájuk nagy részét nem a könyvek szállítása vagy a polcok falra szerelése teszi ki, hanem az, hogy az ország 1,4 milliárd lakosa által beszélt minden főbb dialektusban elérhetővé tegyék az anyagokat. Victor így számol be: „Andrew könyveit tíz indiai nyelvre fordítottuk le, például hindire, telugura, marathira és bengálira. Izgatottak vagyunk a folyamatos fordításoknak köszönhetően, és látjuk, hogy életek változnak meg, mert Andrew könyvein keresztül olvashatják Isten szeretetének üzenetét, és a saját nyelvükön keresztül tapasztalhatják meg Isten szeretetét és erejét. Így érhetünk el tömegeket Indiában.”

 

Mélyebb kapcsolatok kiépítése az egyházzal

Minden egyes Charis könyvtár kiépítésénél az AWM India kihelyezett csapata átadja a lelkésznek és gyülekezetének a szolgálat és a weboldaluk elérhetőségét, hogy az internettel rendelkezők hozzáférhessenek Andrew összes forrásához, beleértve az ingyenes tanításokat és imalehetőséget. Bár ez a küldetés rengeteg időt, türelmet és pénzt emésztett fel, indiai csapatunk első kézből tudja, hogy minden egyes polc milyen hatalmas lehetőséget rejt magában alázattal kínálva ezeket a könyveket. „Ezek a könyvek magvakként hullnak a földbe. És ha a magot elvetik, biztosan megnő a fa, és gyümölcsözővé válik.” Victor így folytatja: „Elolvassák őket, és átformálja az életüket. Így vetjük el a magvakat ezeken a Charis könyvtárakon keresztül.”

 

A Charis könyvtár nem létezhetne a segítséged nélkül 

Az AWM India Charis könyvtár programja csak egy példa arra, hogy ezek mind világszerte, hűséges támogatásoknak köszönhetően valósulnak meg. Most, hogy már minden időzónában van Charis Bibliaiskola, több mint ötven igazgatónk osztja meg Jézus szeretetét, mint például Victor és Andrew Wommack, amikor új és innovatív utakat találnak a világ megváltoztatására. A szolgálatban résztvevő barátainknak és partnereinknek pedig szeretnénk köszönetet mondani. Imáitok és a Charis World Outreach-nek nyújtott pénzügyi hozzájárulásotok révén továbbra is követjük Jézus egyszerű utasítását, hogy tegyünk tanítványokká minden nemzetet – így ez a cél minden egyes nappal közelebb kerül hozzánk.

 

Csatlakozz hozzánk, hogy messzire és mélyre jussunk az evangéliummal!

Az AWM és a Charis nemzetközi szinten húsz irodával és harminc kampusszal rendelkezik, valamint huszonegy kampusszal az Egyesült Államokban a coloradói központunkon kívül. Bibliaiskoláink közel nyolcezer diákot képeznek világszerte!

Ha még nem vagy a Charis World Outreach partnere, kérjük, csatlakozz hozzánk, hogy együtt minél több olyan emberhez jussunk el, akiknek szükségük van kegyelem és a hit sorsfordító üzenetére.

További információ a https://awme.hu/partnerseg/ weboldalon.Originally posted 2023-10-19 15:38:55.