Tudd meg, hogyan lát téged Isten  

Carrie Pickett 

Miután 1999-ben elvégezte a Charis Bibliaiskolát, Carrie Pickett Oroszországba költözött, hogy ott alapítson egy Charis kampuszt, ahol megismerkedett férjével, Mike-kal. Carrie most a Charis Bibliaiskola és az Andrew Wommack Ministries nemzetközi szervezetének alelnök-helyetteseként szolgálja Istent. Emellett Carrie volt az egyik előadója a Women Arise 2022 rendezvénynek, amely november 3-5. között került megrendezésre a coloradói Woodland Parkban található Charis Bibliaiskolában.  

Minden emberben ott van a vágy, hogy változást hozzon a világba. De hogyan tudsz megváltoztatni bármit is mások életében, ha te magad sem érted, hogy ki vagy és hogyan lát téged Isten? A jó hír az, hogy Isten gyermeke vagy! És Isten gyermekeként elérhető számodra Isten kegyelme, hogy sok olyan dolgot megtehess, amiről soha nem gondoltad volna, hogy lehetséges.

Nagyon gyakran az emberek azért nem fordulnak az Isten Igéjének igazsága felé, mert rosszul gondolják, hogyan látja őket Isten. Azt hiszik, hogy teljesíteniük kell ahhoz, hogy megkapják Isten szeretetét. De nem arról van szó, hogy te mit tehetsz Istenérthanem arról, hogy Jézus által már mit tett érted Isten! Nem arról van szó, hogy mit érdemelsz meg és mit nem; itt Isten kegyelméről van szó.

Az Efézus 2:2-5 szerint már nem vagy a bűn uralma alatt. Az Efézus 2:4-7 azt mondja, hogy még akkor is, amikor a bűn fogságában voltál, Isten és Jézus közeledett hozzád, hogy megszabadulhass a bűntől és új életet kezdhess. Amikor tehát Isten rád néz, nem a halált és a bűnt látja. Ő az életet és a kegyelmet látja, amit Jézus adott neked. Isten azt akarja, hogy megtapasztald az Ő kegyelmét és jóságát, és az Efézus 2:8-10 megmutatja, hogyan kaphatod meg: azáltal, hogy tudatosan emellett döntesz.

Ugyanazt a hitet, amelyet Istenbe vetettél, hogy üdvösséged legyen, Isten kegyelmének elfogadásába is vetheted. Csak egy hitbeli lépést kell tenned és elfogadnod! Ha ezt megteszed, látni fogod, hogy az Ő természetfeletti ereje működik benned és rajtad keresztül. Isten csodálatos kegyelme elérhető számodra, mert Őt választottad, és befogadott a Ő szeretett közösségébe (Ef 1:6). Ez az igazság át fogja alakítani az életedet, és lehetővé teszi számodra, hogy mások életében is változást érj el.

Még ha eddig küzdöttél is azzal, hogy megtudd, mi a célod itt a földön, még mindig tudsz változtatni rajta, ha Isten igazsága mellett döntesz. De ahhoz, hogy mások életében változást érj el, előbb hagynod kell, hogy az igazság benned is változást hozzon. 

Isten arra vágyik, hogy minden nap mindenben teljesen rá támaszkodj abban, amire szükséged van. Azt akarja, hogy azt a szabadságot tapasztald meg, amelyet Ő biztosított számodra, hogy változást hozz azok életében, akik még nem ismerik Őt. A legjobb dolog, amit tehetsz az elveszett emberek megmentése érdekében, hogy te magad is beleszeretsz Jézusba; hagyod, hogy Ő is ugyanúgy szeressen téged, és úgy tekints magadra, mint ahogyan Ő tekint rád: Isten gyermekeként, aki telve van kegyelemmel!  

Originally posted 2023-03-01 07:18:30.