World Outreach – 2021. decemberi hírlevél Vezetők képzése. Életek átformálása. Nemzetek megérintése.

Afrikából szeretettel

„Nagy örömünk és vigasztalásunk van a ti szeretetetekben, mert sok szent szíve frissült fel általatok – World Outreach – és ma Afrika szeretne köszönetet mondani.” – Isaac Akowuah, Afrika regionális igazgatója

A Charis Bibliaiskola és az Andrew Wommack Ministries globálisan jelen van, és a világ minden régiójába elviszi az evangélium „szinte túl jó ahhoz, hogy igaz legyen” hírét. Az ugandai, a dél-afrikai és a zimbabwei irodákon keresztül Jézus életet megváltoztató üzenete átformálja a Föld második legnépesebb kontinensét, amely háromezer népcsoportot képvisel. Afrika megmenekül!

 

Zimbabwe

Paul Mandioma az AWM és a Charis Zimbabwe munkatársa. Hálás a partnereinknek, hogy lehetővé teszik csapatának a zimbabwei szolgálatot. „Csak meg akartam köszönni a World Outreach munkáját, amivel támogatnak minket. Megváltoznak az életek: ez egyszerűen csodálatos – mondja Paul. – Az emberi sorsok Isten akaratához igazodnak. El sem hinnétek, mi történik itt.”

Partnereink segítenek az AWM-nek és a Charis Zimbabwénak, hogy Isten gondviselésének fényévé váljon a gazdasági nehézségek időszakában. Az AWM és a Charis Zimbabwe igazgatója, Keith Chigondo ezt mondja: „Tudom, hogy az elmúlt néhány év nem volt könnyű itt Zimbabwéban a pénzügyi válság miatt, de továbbra is hittetek bennünk és támogattatok minket, ezért szeretnék köszönetet mondani nektek.”

Keith nagyra értékeli azoknak az embereknek a bőkezűségét, akik lehetővé teszik ezt a munkát.

„Annyira hálásak vagyunk, hogy itt Zimbabwében még azt is lehetővé tettétek, hogy egy irodát, egy szolgálatot indítsunk… Örökké hálásak vagyunk, hogy van egy szolgálat, amely megváltoztatja az életünket Zimbabwében. Nagyszerű bizonyságtételeink vannak… –hangsúlyozza. – Az elmúlt tíz év alatt jelentős növekedést láttunk. Köszönjük, hogy hisztek bennünk.”

Nancy N. Zulu a Charis Zimbabwe végzett hallgatója, és jelenleg a Charis Zimbabwe dékánjaként dolgozik. A tapasztalatai megváltoztatták a világát.

„Büszke vagyok, hogy Charis Bible College Zimbabwe egyik első gyümölcse vagyok – jegyzi meg. – Isten Igéje gyökeresen átformálta az életemet. A házasságom is megváltozott… Én és a férjem mindketten szolgálunk.”

A sorsfordító evangéliumi üzenet hatása nem korlátozódik Zimbabwéra. Egész Afrikában terjed.

 

Dél-Afrika

Partnereinkkel együtt az AWM valamennyi irodájának és Charis iskolájának egy a szíve és egy a célja: Jézus életadó hírével árasztani el a Földet. Anneline Akowuah, az Andrew Wommack Ministries South Africa igazgatója ezt mondja: „Nemzetközi irodaként nemcsak egy újabb tagintézmény vagyunk, hanem egy csodálatos család tagjai.”

„World Outreach, csak annyit szeretnénk mondani, hogy nagyon köszönjük! Áldás vagytok mindnyájunknak. Nagyra értékelünk benneteket, és Isten áldásáért imádkozunk mindnyájatok számára” – mondja Lungiswa Mpambani, a Charis Bible College Johannesburg kombinált képzésének koordinátora.

 

Uganda

Afrika regionális igazgatója, Isaac Akowuah hálás a World Outreach partnerei által lehetővé tett munkáért, valamint a kegyelem és a hit üzenetéért, amelyet Andrew Wommacktól tanult.

„Afrika szeretne köszönetet mondani. Olyan széles a vállatok; megengedtétek, hogy ráálljunk – mondja. – Köszönjük a szíveteket. Köszönjük a készségeteket. Hálásak vagyunk, hogy megengedtétek Istennek, hogy használjon benneteket. Hatással vagytok az életünkre és sokak életére itt az afrikai kontinensen.”

Az AWM és a Charis tizennyolc irodával, huszonkilenc nemzetközi kampusszal és huszonegy amerikai kampusszal rendelkezik a coloradói központon kívül. Iskoláink közel nyolcezer diákot képeznek világszerte!

Ha még nem vagy a Charis World Outreach partnere, kérjük, hogy csatlakozz hozzánk. Együtt egyre több embert érünk el, akiknek szükségük van arra, hogy hallják a kegyelem és a hit üzenetét, amely megváltoztathatja az életüket.

További információ a https://awme.hu/partnerseg/ weboldalon