AWMPACT: Fedezd fel a dicsőítés erejét!

„Dicsérjétek az Urat! Dicsérjétek az Urat, ti, mennyeiek, dicsérjétek a magasságban!”

Zsoltárok 148,1

Milyen az istentiszteleted? Isten képmására változol meg, vagy e világ útjaihoz igazodsz?

A 148. zsoltár kijelenti, hogy Isten imádatra teremtett minket, és ez nem csoda, ha figyelembe vesszük, milyen erőteljes hatással van ránk. Nemcsak a szorongást, a depressziót és a stresszt űzi el, hanem gyötrelmes fájdalmat okoz az ördögnek és tönkreteszi a hazugságait. A legfontosabb azonban az, hogy a dicsőítés, az imádat segít, hogy kapcsolatba kerüljünk mennyei Atyánkkal és rá összpontosítsunk… Emellett megújítja az elménket Isten Igéjének igazságára. Pontosan ez történt a Charis Bibliaiskolán végzett Johnny Rhodesszal, akinek a Charisban töltött első napján sorsfordító élményben volt része Istennel a dicsőítés alatt. „Ahogy felemeltem a kezemet, Isten szeretete egyszerűen elárasztott – mondja –, és kezdett lehullani rólam az a harmincévnyi bántalmazás, harag és düh, ami addig fojtogatott.” A dicsőítés nagyon erőteljes… Valójában minden az Istennel való kapcsolatra vezethető vissza…

Az Andrew Wommack Ministries és a Charis Bibliaiskola számos lehetőséget kínál Isten dicsőítésére. További információ: https://store.awmi.net/Products.aspx?categoryID=55 (angol nyelven)

Ha még nem vagy a partnerünk, és szeretnél csatlakozni hozzánk, hogy az evangéliumot minél messzebbre és minél mélyebbre vigyük, látogass el a https://awme.hu/partnerseg/ weboldalra.