AWMPACT: Egyedülálló helyzetben … neked köszönhetően! A nagy ébredés

Jézus egyik utolsó parancsa a tanítványaihoz az volt, hogy tegyenek tanítványokká minden népet (Mt 28,19). Nem azt mondta nekik, hogy térítsék meg őket, hanem azt, hogy tegyék őket tanítványokká, mert a tanítványság az, ami átalakulást hoz. Következésképpen ezek a tanítványok megváltoztatták koruk ismert világát.

Március 5-én Andrew világosan hallotta az Úr szavát arról, hogy elkezdődött a harmadik nagy ébredés. Kétségtelenül a tanítványság lesz az, ami meghatározza, hogy milyen mély hatást tudunk gyakorolni napjaink kultúrájára.

Hála Istennek, a Charis Bibliaiskola egyedülálló helyzetben van, hogy része legyen Isten nagyszerű mozdulásában, mert a tanítványságra összpontosítunk.

A Charis 1994 óta képez tanítványokat. A Charis egy kis épületben működő bibliaiskolából világszínvonalú intézmény lett, amely egy gyönyörű, több millió dolláros, adósságmentes ingatlanon áll, és ugrásszerű növekedésnek indult. Már több mint 17 ezer tanítványt képeztünk ki, akik világszerte változást hoznak.

Minden élet, amelyet a Charis átformált, jóváíródik a számládon. Támogatásodnak köszönhetően nagyobb hatást gyakorolunk az emberek életére ebben a nagy ébredésben.

Csodálatos látni, hogy életek változnak meg, mint például Matthew Reedé.

Matthew egy autóbalesetben elszenvedett sérülés után vált drog- és alkoholfüggővé. Végül letartóztatták kábítószer birtoklásáért. A próbaidős tisztje bemutatta egy lelkipásztornak, aki elvitte a Charis férfi konferenciára, ahol hallott Isten igazi természetéről.

Mivel többet akart tanulni, Matthew beiratkozott a Charis Bibliaiskolába, és olyan kijelentést kapott, amely szabaddá tette. Megtudta, hogy Isten nem haragszik rá, hanem szereti őt. Matthew most csoportokat vezet Denver utcáin, hogy Isten szeretetével szolgálják a hajléktalanok felé.

„Nem tudtam, hogy használható lehetek Isten királyságában – mondja. – A Charis gyógyulást és Istennel való kapcsolatot hozott az életembe. Olyan gyümölcsöt termett bennem, ami mások életében is kifizetődik.”

Erről szól a Charis!

Tanítványokat nevel, életeket formál át, vezetőket képez és megváltoztatja a világot. A Charis egyedülálló helyzetben van az ébredést illetően, és ez neked köszönhető! Köszönjük minden partnerünknek!

Ha még nem vagy a partnerünk, és szeretnél csatlakozni hozzánk, hogy az evangéliumot minél messzebbre és minél mélyebbre vigyük, látogass el https://awme.hu/partnerseg/ weboldalra!