Masthead header

Charis partnerség

A társulásban rejlő erő

Andrew Istentől kapott elhívása az, hogy az evangélium igazságait tanítsa szerte a világon, különösen hangsúlyozva Isten feltétel nélküli szeretetét, valamint a hit és a kegyelem egyensúlyát. Több mint negyven éve tesz eleget ennek az elhívásnak többféle módon: szemináriumok, kiadványok valamint rádió- és tv programok útján, továbbá a Charis Bibliaiskolák megalapításán és fejlesztésén keresztül. Magyarországi kis csapatunk is nekifogott a Charis Bibliaiskolai anyagok fordításának, és külsősök bevonásával dolgozunk a több mint 240 órányi videóanyag magyarításán.

Ha szeretnéd támogatni ezt a nagy volumenű munkát,  kérünk támogass minket egyszeri vagy rendszeres adomány formájában,  és adományozáskor a megjegyzés rovatba írd be: CBC projekt.

A partneri adományozáshoz kérjük, lépj kapcsolatba szolgálatunkkal (email:hungary@awme.net vagy mobil: +36 30 474-9631)!

Adományokat a Charis Alapítvány 11737007-21175347-00000000 számú forint számlájára tudunk fogadni.

Köszönjük, hogy segítesz!

1 Hozzászólás

Csercsa Ivett - Jó napot kívánok!

Nagyon hálás vagyok a sok magyarra fordított tanítások miatt és ha van lehetőség rá, akkor szeretném az adóm 1%-val támogatni az alapítványukat.

Üdvözlettel: Csercsa Ivett

Az e-mail címét soha nem tesszük közzé. Kötelező mezők csillaggal jelölve. *

*

*